Hva er kredittkortgjeld?

Kredittkortgjeld er en av de dyreste typene gjeld som man kan ha. De siste årene har kredittkortgjelden til nordmenn vokst i rekordfart, dette fordi kredittkort aldri har vært mer tilgjengelig enn de er i dag. I 2012 var den totale inkassogjelden til nordmenn på svimlende 65 milliarder kroner, man regner med at en stor del av denne inkassogjelden stammer fra kredittkort og forbrukslån.

Kredittkortgjeld blir et problem når du ikke klarer å betale ned avdragene eller innfri kredittkortgjelden. Det er ikke uvanlig at gjeld som stammer fra kredittkort kan ha en rente på godt over 20 %. Det betyr at renta er minst 3 ganger så høy som renta på et ordinært boliglån.Man trenger derfor ikke være rakettforsker for å forstå at kredittkortgjeld er dyrt og raskt kan komme ut av kontroll. Dersom du har kredittkortgjeld så lønner det seg derfor å bli kvitt denne gjelden så raskt som overhodet mulig.

Kredittkortgjeld.com finner du en rekke gode ressurser for å bli kvitt kredittkortgjeld og forbrukslångjeld:

Vår guide «Fra kreditt til debet»

Dette er en guide for alle med kredittkortgjeld og forbrukslån. Den er skreddersydd til deg som har kredittkort og forbrukslångjeld. Omtrent alle som har kredittkortgjeld og forbrukslånsgjeld ønsker å bli kvitt denne gjelden, men veldig mange feiler, vår guide er laget slik at det nesten er umulig å feile hvis du følger guiden til punkt og prikke.  Du kan lese hele guiden vår om hvordan du kan bli kvitt kredittkortgjeld og forbrukslångjeld. 

Refinansiering av kredittkortgjeld                                                                                                                               

Vi har håndplukket de bankene vi mener tilbyr den beste refinansieringen og de beste betingelsene. Disse tilbyderne er testet ut av Kredittkortgjeld.com på flere punkter slik at du kan være sikker på at din refinansiering er i trygge hender. Du kan se alle tilbyderne av de som tilbyr refinansiering av kredittkortgjeld her.