Refinansiering av kredittkortgjeld

Refinansiering av kredittkortgjeld

Hvis du har mye kredittkortgjeld så bør du skaffe deg en form for refinansiering. Refinansiering er en type lån som er skreddersydd for å betale ned gjeld. En refinansiering fungerer slik at du samler hele din kredittkortgjeld i et lån som for å spare penger i renter og omkostninger. Dette lønner seg for de aller fleste med kredittkortgjeld, da renta på kredittkortgjeld er høy. Med et refinansieringslån så kan du betale mer i avdrag og mindre i renter.

Det finnes i dag svært mange aktører som tilbyr refinansiering av kredittkortgjeld, ikke alle er like seriøse. Vi har laget en liste nedenfor med de aktørene vi tilbyr de beste betingelsene og den beste kompetansen. Vi har lagt ved en sponset lenk under hver aktør som tar deg direkte til søknadsskjema.

Bank Norwegian

De aller fleste kjenner til flyselskapet Norwegian, men ikke alle er kjent med at de har en egen bank. Bank Norwegian er en av de beste aktørene innenfor refinansiering av kredittkortgjeld og forbrukslån. Bank Norwegian har et veldig godt tilbud til deg som søker om refinansiering, du kan dekke inn gjeld helt opp til 360000,- kroner og det til svært gode betingelser. De har også en søknadsprosess som gjør at det å søke om refinansiering aldri har vært enklere.

Søk om refinansiering fra Bank Norwegian her. Refinansiering fra Bank Norwegian. Svar med en gang. Enkel og uforpliktende søknad. Lån inntil 350.000. Søk nå! 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr! Klikk her. Vi tar deg direkte til søknadsskjema her!

YaBank 

YaBank var en av de første nettbankene som startet med refinansiering uten sikkerhet. De har vunnet Dinepenger.no sitt Bank NM opptil flere ganger tidligere så det er ikke noe tvil om at dette er en trygg og god bank. YaBank tilbyr refinansiering uten sikkerhet på helt opp til 360000,- kroner.

Søk om refinansiering fra YaBank i dag! Refinansier lån og kredittkortgjeld – 65000 o/5år,eff.rente 16,56%, et.geb 750,Tot 93635. Klikk her så tar vi deg direkte til søknadsskjema. 

Opp Finans

Opp Finans er kanskje den banken som har vært mest synlig den siste tiden. Opp Finans er en av Gjensidige bank og forsikring. Gjensidige er en av de største aktørene innenfor finans i Norge, det ligger derfor ganske klart i kortene at produktene til Opp Finans er veldig gode. Refinansiering fra Opp Finans er dermed ikke noe unntak, her får du skreddersydd et lån til deg og din gjeldssituasjon.

Søk om refinansiering fra Opp Finans i dag! Eff.rente 17 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 825,-, totalt: 94.478,-. Klikk her så tar vi deg direkte til søknadsskjema.