Hvilke banker tilbyr refinansiering uten sikkerhet?

Det finnes i dag 3 banker som har spesialisert seg på refinansiering uten sikkerhet, disse bankene har alle et svært konkurransedyktig produkt. Det er veldig mange gode grunner til at du skal velge nettopp en av disse bankene. Når du skal refinansiere gjeld er det nemlig en stor fordel om banken du velger har god kompetanse på området, dette har alle kundebehandlerne i disse bankene. Banken som gir refinansieringen er en viktig partner når du skal refinansiere kredittkortgjeld.

Disse bankene tilbyr refinansiering:

Refinansiering fra Bank Norwegian 

Mange kjenner nok til Norwegian som et flyselskap, men ikke så mange kjenner til Bank Norwegian. Bank Norwegian er en god og solid bank som har spesialisert seg på refinansiering. Bank Norwegian har tilbudt refinansiering i en årrekke nå og vi kjenner til veldig mange fornøyde kunder. Kundeservicen er upåklagelig. Dersom du søker om refinansiering med BANK ID så vil du kunne få svar på søknaden din i løpet av noen få minutter. Vi har lagt til en direkte sponset link nedenfor som tar deg direkte til søknadsskjema.

Refinansiering fra Bank Norwegian raskt og enkelt med BankID. Du får svar med en gang og hele prosessen gjøres på nett. Søknaden er helt uforpliktende. Vi tilbyr inntil 350.000. 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr.

Refinansiering fra Opp Finans

Opp Finans er en av de «nyeste» aktørene på markedet, du har kanskje sett reklame for de på TV. Opp Finans er en seriøs aktør innenfor refinansiering av kredittkortgjeld og hører til Gjensidige Gruppen. Gjensidige er en av Skandinavias største aktører innenfor bank og forsikring, slik at du kan være sikker på at dette er en trygg aktør. Vi har også fått vite av kunder som har søkt om refinansiering fra Opp Finans at de er veldig fornøyd. Kompetansen og kundevennligheten hos Opp Finans er absolutt i en egen klasse. Søknadsprosessen er svært enkel og du vil få et skreddersydd tilbud i løpet av kort tid. Vi har lagt til en sponset link nedenfor som tar deg direkte til søknadsskjema.

Søk om refinansiering fra Opp Finans i dag. Søknad leveres enkelt og greit her! Eff.rente 17 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 825,-, totalt: 94.478,-!

Refinansiering fra Yabank 

YaBank  er en av pionerene innenfor forbrukslån og refinansiering på internett. Banken var en av Norges første banker til å tilby banktjenester over internett. YaBank er kanskje den beste banken på refinansiering, de har solid erfaring og kan komme med mange gode råd til deg. Søknadsprosessen er sømløs og du får svar på 1-2-3. Søk om refinansiering fra Ya Bank med BANK ID ved å klikke på vår sponsede lenk nedenfor som tar deg direkte til søknadsskjema.

Refinansier lån og kredittkortgjeld – 65000 o/5år,eff.rente 16,56%, et.geb 750,Tot 93635