Samle smålån

Refinansier gjelden din i dag!

Dersom du har kredittkortgjeld så er sjansen stor for at du har mange kreditorer. Hvis du samler gjelden fra alle disse kreditorene i et lån kan du spare flere tusen kroner i året. Det er nemlig slik at smålån (forbrukslångjeld og kredittkortgjeld) har en utrolig høy rente, i tillegg til kostbare gebyrer og omkostninger. Dersom du samler disse lånene i et lån så vil du få bedre betingelser i form av lavere total rente og mindre kostnader og gebyrer, slik at du kan bli kvitt kredittkortgjelden raskere.

Et lån som brukes til å nedbetale andre lån er det vi kaller for refinansiering. Refinansiering sparer deg ikke bare for penger på renter og gebyrer. Med refinansiering er sjansen også stor at du kan klare å redusere din gjeld betraktelig, ihvertfall du som har hatt kredittkortgjeld eller forbrukslån gjeld i lenger tid. Du kan nemlig få kuttet noen av rentekostnadene som har påløpt. Du kan lese mer om kutting av rentekostnader her.

En annen stor fordel med refinansiering av smålån er at du får full kontroll. I stedet for å få brev fra 5,10,15 eller 20 kreditorer så kan du få en kreditor og et lån å forholde deg til. Vi vet av erfaring at mange som har fått refinansiering har satt pris på nettopp det å få kontrollen tilbake.

Hvor kan jeg søke om refinansiering?

Vi anbefaler å bruke en trygg og god aktør som har kompetanse på refinansiering av gjeld. En aktør som vi vet er trygge,gode og ikke minst sympatiske er Bank Norwegian. Bank Norwegian tilbyr refinansiering av kredittkortgjeld helt opp til 360000,- helt uten sikkerhet. Det betyr at du kan samle hele din gjeld i et lån, uten å stille noen form for egenkapital eller pant i eiendeler. Vi har inkludert en sponset lenke nedenfor som tar deg direkte til søknadsskjema.

Søk om refinansiering i dag  uten sikkerhet fra Bank Norwegian. Online søknad og svar med en gang. Lån inntil 350.000 med rente fra 9,59%! Søk nå! Eksempel: 65k o/5 år,17,8%, etb 950 Tot: 95872kr

Klikk her for å se en liste over flere aktører som tilbyr refinansiering uten sikkerhet.

 

 

|