Billig tannlegebehandling

Tannleger kan være skrekkelig dyrt, hvis du ikke har mye penger så kan fort tannlegen være den personen som kjører deg rett i Luksusfellen. For litt siden skulle en i Kredittkortgjeld.com til tannlegen på sjekk i tro om at det bare var en sjekk. På vei ut døra fikk hun servert et bilde og en smørbrødliste over alt som var galt med tennene. Nederst på arket stod det en sum 39000,- kroner. Kroppen vridde seg, hun hadde da ikke råd til dette. Så slo det henne, det sammen opplever vel flere titalls nordmenn hver dag. Det måtte finnes en billigere måte å få fikset tennene på. Det hele endte med denne artikkelen!

Slik får du billig tannlegebehandling

Dersom man vil ha tannlege billig så må man tenke ut av boksen, samtidig som man må velge et trygt alternativ. Det første jeg gjorde var å ringe rundt til alle andre tannleger for å se om det faktisk var mulig å få en bedre enn det jeg fikk. Faktisk så var noen tannleger noen tusen dyrere og noen var et par tusen billigere. Til tross for disse «gode tilbudene» syntes jeg ikke det var nok. Derfor gjorde jeg et søk Google og fant noen tips til billige tannleger. Jeg fant to muligheter:

Odontologisk Faktultet

For den vanlige nordmann er dette også kjent som tannlegehøyskolen. Her kan du få svært billige tannlegeregninger, dette er klar den billigste måten å sjekke tennene. Ulempen er at behandlingen  tar lenger tid enn hos tannlegen da det er studenter som faktisk gjør jobben med veiledning fra kanskje noen av Norges beste tannnleger. Prisen er uslålig, men det er lange ventetider og ikke minst så krever det at du er tålmodig.

Tannlege i utlandet

Dette viste jeg ikke var mulig en gang, men man kan faktisk få særdeles god tannlegebehandling i utlandet. Jeg syntes først dette hørtes ganske sketchy ut, men jo mer research jeg gjorde jo mer fikk jeg troen på nettopp dette opplegget. Det finnes i dag nemlig flere klinikker som tilbyr en tannlegebehandling med en kombinasjon av en norsk klinikk og en utenlandsk klinikk. Budapest er et godt valg ut i fra hva jeg har lest, jeg har også vært i kontakt med Oral Care/Tannlege Budapest.no for å få et prisoverslag. De har en klinikk i Norge (Linderud, Oslo) og en klinikk i Budapest.