Hvorfor annonserer vi for Opp Finans?

Vi har fått en del henvendelser fra folk som lurer på hvordan en side som omhandler kredittkortgjeld kan fremme et forbrukslån på sine besøkende. Selv om annonsen ovenfor kan virke skrikende så ligger det en nøye vurdering bak dette. Vår erfaring (4 år med opplysningssider om gjeld) har gjort sitt til at vi har et bilde av majoriteten av våre besøkende:

-Mye kredittkortgjeld

-Minst ett forbrukslån

-Studielån

-Ikke egen bolig

De ordinære bankene vil i mange tilfeller ikke innvilge lån til våre besøkende. Aktører som Opp Finans, Bank Norwegian og YaBank har lang erfaring med kredittkortgjeld og gjeldsproblemer. Dette gjør sitt til at de tør å ta litt mer risiko enn de andre bankene. Refinansieringslånene til disse bankene er i de alle fleste tilfeller uten sikkerhet. Det betyr at det per definisjon er et forbrukslån.

Finansiere gjeld med annen gjeld?

Ja, det er faktisk ikke så dumt som det høres ut som. Disse refinansieringslånene har en lavere rente enn et ordinært kredittkort, det betyr at du kan betale ned mer på gjelden og raskere. Dersom man har bolig så finnes det bedre alternativer, men de som har egen bolig er ikke majoriteten av våre besøkende.

Vi følte ihvertfall at det var på plass med en forklaring!